Diensten

Diensten Thuiszorg BIBI

De één redt het zelf, de andere heeft hulp nodig. Wij kunnen u dan de benodigde hulp aanbieden. Hieronder zullen wij in het kort uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen.

→ Begeleiding

Wij begrijpen dat het soms allemaal teveel kan zijn. Op deze momenten kan het goed zijn als er iemand met u meekijkt en meedenkt. Wij bieden ondersteuning en begeleiding aan in het dagelijkse leven en helpen u te ontwikkelen op alle mogelijke vlakken.

→ Persoonlijke verzorging

Wij hebben een ervaren team van helpende (plus) en verzorgenden IG’ers. Onze medewerkers kunnen u uitstekend bijstaan bij uw dagelijkse verzorging. De dagelijkse verzorging kan onderandere bestaan uit douchen, aan en uitkleden, steunkouzen en medicatie toereiken.

→ Gezinshulp/thuishulp

Algehele ondersteuning in de thuissituatie. Wij kunnen jullie helpen op alle basisvlakken, wij noemen dat ook gezinshulp.

→ Huishoudelijke hulp

Wij vergeten uw huishouden zeker niet. Onze medewerkers kunnen u helpen met zowel de grote als de kleine taken thuis. Enkele voorbeelden hiervan zijn keuken grondig aanpakken, ramen zemen en de was draaien. Samen met u zullen wij kijken naar uw mogelijkheden en uiteraard naar uw behoeftes.

→ Hulp bij WMO, WLZ, Zvw en PGB aanvragen

Vaak is het onduidelijk waar u precies recht op heeft of waar u dat kunt aanvragen. Onze administratie helpt u graag verder. Wij kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn en helpen u met de aanvragen.

Gegevens

Vredenoordplein 57
3061 PX Rotterdam

Telefoon: 010-7868833

Vast team van thuiszorgmedewerkers

Altijd een vast team

Samen met één van onze medewerkers bespreekt u welke zorg u nodig heeft en wat u wilt. U krijgt een persoonlijk contactpersoon met een klein team van vaste thuiszorgmedewerkers.

Samen met één van onze medewerkers bespreekt u welke zorg u nodig heeft en wat u wilt. U krijgt een persoonlijk contactpersoon met een klein team van vaste thuiszorgmedewerkers. Uw team zal goed op de hoogte zijn van het gene wat u nodig heeft en wat u wenst.

Onze medewerkers zijn multi-inzetbaar, gediplomeerd en in bezit van een VOG.