Over ons

Over Thuiszorg BIBI in Rotterdam

Wij van Thuiszorg Bibi bieden u het unieke concept aan van ‘gezinshulp’. Wij kijken en denken met u mee.

Na het intakegesprek gaan wij aan de slag om de ideale combinatie te maken tussen u en één van onze medewerkers. Wij nemen hierin graag uw mening mee en houden rekening met uw gezinssamenstelling en uw wensen.

Onze medewerkers zijn multi-inzetbaar, gediplomeerd en in bezit van een VOG. Dit is voor u ideaal omdat u één medewerker heeft voor meerdere taken. Op deze manier ontstaat er een vertrouwensband. Onze medewerkers kunnen u qua begeleiding, verzorgende taken, ADL en het huishouden van dienst zijn.

Complexe zorgvraag

Uiteraard als uw zorgvraag complexer is zullen wij een team van professionals voor u samenstellen. Deze medewerkers zijn in verschillende richtingen opgeleid, u kunt denken aan gehandicaptenzorg, ouderenzorg en palliatieve zorg.

In de afgelopen periode hebben wij als organisatie een ruime ervaring opgedaan in het spectrum autisme en epilepsie.

Wat maakt Thuiszorg BIBI anders dan andere?

Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden en culturen. Zij doen dit werk uit liefde voor de medemens.

In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de zorg voor kinderen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking. Hierbij kunt u denken aan autisme, ontwikkelingsachterstand en verschillende DNA afwijkingen. Door onze ruime ervaring kunnen wij uw gezin op alle vlakken ondersteunen en begeleiden.

Wij als multiculturele organisatie kunnen wij u in verschillende talen te woord staan. Daarbij zijn wij ruim bekend met de verschillende tradities en geloven die onze omgeving te bieden heeft.

Wij respecteren uw mening en uw wensen. Alle werkzaamheden zullen altijd in goed overleg met u gebeuren. Wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring om goed om te gaan met de verschillende aspecten van onze maatschappij. Hier houden wij dan ook goed toezicht op zodat u uzelf op uw gemak blijft voelen.

Gegevens

Vredenoordplein 57
3061 PX Rotterdam

Telefoon: 010-7868833

Dit kunnen wij voor u betekenen:

1 op 1 begeleiding

Kunnen wij u helpen met 1 op 1 begeleiding? 

Persoonlijke verzorging

Kunnen wij u helpen bij uw persoonlijke verzorging?

Gezinshulp/thuishulp

Heeft u algehele ondersteuning nodig?

Klik hier om al onze diensten te bekijken